Anotace: …
V mysli rezonuje kytara zpěv Eddieho Veddera
jsem rád že už pominula neúprosná vedra
Slunce spalujícími paprsky již dále nedští
s úlevou přitakám vzdutým mračnům kapkám dešti
Rád se cachtám ... Cachtám v louži. *** Ať se Ti daří.
07.08.2023 14:29:42 | Fialový metal
jak je libo a k cachtání plzeňské pivo
07.08.2023 20:43:09 | kudlankaW
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?