Helenka
Anotace: Helenka(top herečka)
Smyslná a sexy lady
mužům neříká drahoušku ani baby
žena s výstavním tělem
taková nenajde se v okolí celém
úsměvy rozdává na potkání
její videa si pouští muži bez přestání
s chlapama to prostě umí
její divoká svůdnost jejich srdce lomí
Přečteno 142x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, BArBArKO
Komentáře (1)
Komentujících (1)