Já mám doma jeduli,
boule zdobí kebuli,
nechce vařit, nepeče,
hrozí mi, že uteče.
To by byla útěcha,
ale zatím nespěchá,
dále žiju s jedulí,
helmou chráním kebuli.
Pobavils...
No když ti nechce utýct žena,
když jenom vyhrožuje,
ty sám vem nohy na ramena,
vždyť tolik jiných existuje.
Třeba potkáš takovou,
co dá ti buchtu makovou
a nebo svíčkovou se šesti...
Já věřím, že se poštěstí!!!
VŽDYŤ TOLIK ŽENSKEJCH RÁDO VAŘÍ!!!
13.08.2023 13:35:56 | cappuccinogirl
Super!:)
13.08.2023 13:18:18 | Žluťák
Usmívám se ...
Usmívám se rád.
Na štěstí.
***
Štěstí ... co potkává muže.
Na kolečkách jedou ..
Všichni s helmou ;-))
Někdy jede s partou.
Jindy sám.
Stále víc však ve dvou.
Je to snad tím ?
PS:
To snad né...
Všechny muže (s helmou) vidím.
13.08.2023 12:35:26 | Fialový metal