Divadelní inscenace jedné šance zvané život
Noční promítání ve střižně - Vesmír, mistr scénograf
Rozměnil jsem pětilitr radosti, dokonce mi smrdí pivo
Z kašny drobné mince úzkosti loví si dál dav
Prvky empatie svědí, ale nejsem vážně senzibil
Škodlivosti sebevraždy vědom v hloubi jsem si byl
Atmosféru mého dějství ocenil by Stephen King
Mám prostředky na další část, kde se vytrácí můj flink
Zdravim v nepořádku lady, slušně oblečený šmejdy
Za postupem kariér - neosobní výstup
Stavitele bariér ohromí nepřístup
Rodíme se jako nepopsaný list
Čekáme na obsazení
Čistý..
Tovární nastavení