Anotace: Smíření s minulostí, Stejně už nic nenaděláš...cenit si zkušeností, to je význam minulosti.
Vytrhlo mě ze spaní
Tenké tiché volání
Byla to má minulost
Žebrala a dotírala
Ať prý jí odpustím
A vezmu ji na milost
Celou noc jsem konejšila
Odpouštěla
Kolíbala
Odejdi v míru
Minulosti
Běž klidná spát
Mé krvavé rány
Zcelil již
Čas
Řekl bych, že je lepší se s minulým srovnat, než to ignorovat ... Vím o tom své :)
15.08.2023 05:42:12 | MatyhoZmaty
opustit ji nelze... někde nechat a odejít...
zapomenout nelze... přepnout na jiný program...
nezbývá než jí nechat štěkat při každém kroku jako ratlíka
a nahoře, tam kde se děje teď, se tomu usmát
14.08.2023 08:18:47 | stormeater
Ano
Vezmu si k srdci
Rozsvítím svíci
A rozhodnu
Co Z ní (fakt Z)
Udělám
14.08.2023 08:36:06 | Anfádis