Anotace: Bez premýšľania a opráv vznikla báseň plná obáv... a možno aj nádejí
Pozeráš ale nevidíš,
miluješ ale necítiš
túžiš po úspechu
ale svoju myseľ necvíš
zmeň myšlienky
a na cestu, na ktorú nechceš
sa viac nevrátiš
áno bude to drina,
áno stratíš niektorých ľudí
a áno, nebude to cez noc
ale stojí to za to
...Pozeráš
ale nevidíš
miluješ
ale necítiš
možno strach,
rešpekt
pred bolesťou ťa neuchráni
stavanie múrov
viem, postavil som ich niekoľko
dnes je ale čas
postupne ich búrať
a dovoliť ľuďom
učiť ma nanovo milovať