Všechno se zdá býti marné
všechno krásné časem stárne
a krása se změní v ošklivost
a duše trpí, říká dost!
Bůh stále mlčí a nekoná
stejně jak svatá Madona
v tichosti múzy se odmlčí
a tvůrčí síly odfrčí.
Půjdu tou cestou co kdysi
pocity uvnitř se mísí
cesta se těžší zdá se
než když mi bylo dvacet.
Tělo se choulí k zemi
časem je unavený
padne a nechce vstát
hlína teď bude můj šat.
Nikdy nic není marné,
i když si tělo stárne,
duše je stále mladá, věř!
Své tělo tričku a ne hlíně "svěř"!
A klidně si obleč nějaký, co v barvách neonů, co září do daleka. A nejlíp s nápisem: Pořád tu jsem a pořád mně to baví!!!
15.08.2023 21:38:21 | cappuccinogirl
...do Prčic!...všichni jednou odejdeme...;-) nevěřím na karmy...je to marný.
15.08.2023 18:21:22 | Marten