Anotace: Pro klid v rodině, zamilovaný film raději nekomentovat, nebo snad jo? Záleží jak kdy.
Venku prší, bručí Ruda
v televizi opět nuda
programy se opakují
náladu mu stále psují
V hospodě je parta skvěla
Líba dneska striptýz děla
žena o tom nemá zdání
jenom prachy nejsou k maní
Slaďák v telce, žena brečí
muž má pořád plno řečí
to ji děsně irituje
vypadni hned, nařizuje
Na pivo mu prachy dává
to se jenom zřídka stává
striptýz nebyl neboť Líba
s mládencem se venku líbá
Absolutně bez chyby!:)
Jenom ta Líba to sobecky zazdila:)
16.08.2023 19:04:13 | Žluťák
Krásné s poněkud smutnějším koncem, Psavče ;)
Ale aspoň vyšla ta hospoda ;)
Ať se Ti daří :)
16.08.2023 18:35:32 | Ondra