Vzpomínky na dětství se vynoří,
na povrch tiše plují
Malé radostí a sladké sny,
které s sebou dětství přináší
Hráli jsme si ve stínů stromů,
srdce plná radosti a nadšení
Beztarostně jsme se smáli,
věřili jsme, že je všechno možné
Skákali jsme přes kaluže,
sledovali ptáčky ve vzduchu
Chvíle plné radosti a nevinnosti,
které ve vzpomínkách žít zůstávají
Paměť nás vrací zpět do doby,
kdy jsme byli malí a beztarostní
Vzpomínky na dětství nás hřejí,
kdy život nás tíží a bolí
Tak si vzpomeň na ty sladké chvíle,
na dětský smích a bezbřehou fantazii
Ať vzpomínky dodají radost a sílu,
ať Tě provázejí na každém kroku Tvé cesty
Vzpomínky na dětství jsou pokladem,
který v srdci stále zůstává
Nechme je vynořit se na povrch,
ať nám úsměv na tváři přináší
Vzpomínky často pomáhají nést tíži současnosti. Námět moc pěkný.
17.08.2023 13:26:50 | Admirál
děkuji moc za komentář, ano souhlasím, vzpomínky na dětství se mi někdy vrací jako bumerang:-)
17.08.2023 19:00:09 | Misha
Moc pěkná a osvěžující vzpomínka!:)
17.08.2023 07:05:14 | Žluťák