Anotace: Letošní novinkový text z první poloviny roku z doby kdy postupně mizel symbol. Tak taková říkanka k tomuto činu.
Čemolen.. nechali jsme si vytunelovat komplet textilní průmysl s výjimkami technických textílií.. smutný
17.08.2023 14:13:08 | Protivník
Rozumím ti. Nejsem příznivce technických staveb, ale některé byly krásné a chátrají a mizejí. A ty nové pixly se známými i neznámými názvy, nudná ohavná šeď. Na stavebním úřadu tomu říkají pásový opar (konkrétně u Prahy). Dosti trefné pro můj cit.
17.08.2023 13:47:23 | kozorožka