Aha áno samozrejme
Postavím z prachu
čarovný labyrint
Do stredu
namiesto pokladu
umiestnim tabuľku
s nápisom CHA CHA CHA.
Čakala si viac?
Som výsledkom experimentu
bojovníčky za menšie zlo
V nestráženej chvíli
spokojne pradiem
bez reťazí
Kto je nakoniec spútaný
Ja či ty?
Přečteno 179x
Tipy 8
Poslední tipující: šerý, Anfádis, Psavec, IronDodo, mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)