Anotace: ...
Proč nechtěl jsi nikdy věřit tomu
že konce až přijdou, u sta hromů
těžší, že budou víc, než bys dál žil
však přesto ses smrti nepodvolil
Křičel jsi, prosil i plakal nocí
sirotek ve mně, sám
z cizí moci
tisknu Tě k sobě, já cítím Tvůj žal
srdce je více než pumpa či sval
Oba dva v jednom, každý v sobě
už jsem se našel, tak vzhlížím k Tobě
Pane můj, zbav mě té tíže a rán
já byť jsem se našel
procitám sám...
Být na život sám, mít radost z těch chvil
je škoda, že dřív jsem neobjevil
V pochopení nalézáme a já myslím, že vše se to děje v čase..ve který se dít má.
Moc pěkná Čeňku.
Opatruj se, ať se TI daří :)
24.08.2023 23:21:15 | jenommarie