Viktor - MayDay
Na zradu vod přítele, nepomáhá líh ani terapie,
kudlu vrazí do zad a svědomí vůbec netrápí je,
zkušenost, která tě posílí, tak ta tě nezabije,
Zkurvenej Čecháček, rom Arabie.
Na zradu vod přítele, nepomáhá líh ani terapie,
kudlu vrazí do zad a svědomí vůbec netrápí je,
Hraje se na taktiku, tak hádej která vyjde,
Bílý Kůň a černej pal do piče, tradá hijé.
....
Řikali mi Jakube, neměl bys už nahrávat,
dokážeš jen kritizovat, taky sobě nadávat,
Běž aza svou chybu klidně obviň Araba,
žiju v době, kdy můj přítel nazývá se paragraf.
Co změnit nemůžeš to bez výčitek nes,
a co si na stůl nadrobíš, to si potom sněz,
já kopu za jeden tým, tak nesvlíkej mi dres,
co řekl jsme Ti včera, to platilo by dnes…
::::
:::::