Dětství, krasná doba nevinnosti a radosti,
kde se svět zdá být plný zázraků a možností
Beztarostné hry a nekonečné dobrodružství,
které jsme jako děti prožívaly
Na letní sluneční dny vzpomínáme,
kdy jsme si venku hrály
Pískové hrady na pláži jsme stavěly,
sledovaly, jak se vlny lásky hladí
Dětství, ty jsi nám svobodu dal,
abychom snít a objevovat svět mohly
Svět plný zvědavosti jsme objevovaly,
kdy jsme se novým věcem učily
Vzpomínám na ty nekonečné hry s kamarády,
kdy jsme se smáli a radostně skákali
Sny a tajemství jsme sdíleli,
naše kamarádství silné a nezlomné bylo
Dětství, ty jsi nám bezpečí a lásku dal,
v objetí rodiny jsme se chráněni cítily
Rodinné večeře a společné chvíle,
kdy jsme radost i starost sdíleli
Vzpomínám na ty vánoční svátky plné magie,
kdy jsme na Ježíška věřily a o zázracích snila
Vánoční cukroví a stromeček dům provoněly,
tohle jsou nezapomenutelné vzpomínky
Dětství, ty jsi nám základ pro život věnoval,
všechny ty hodnoty a zkušenosti jsme díky Tobě získaly
Dětství, ty jsi mi daroval,
nejkrásnější část mého života