Sestra, která mě zneužívala, bolest mi přinesla,
Tvá vlastní krev, ale v srdci jsem se zrazená cítila
Tvá moc a manipulace, kterou jsi vykonávala,
ve mně hluboké rány zanechala, které jsem uzdravit musela
Představovala sis mě jako muže, mé vlastní já,
bezcennou a zahanbenou jsi mě cítit nechala
Mé sny a touhy sis přivlastňovala a přisvojovala,
ve snaze uspokojit Tvoje požadavky jsem se ztrácela
Ale dnes, sestro, jsem silnější a odhodlanější,
v sobě více bolesti a utrpení nevyvolám
Naučila jsem se, že je důležité milovat a respektovat sama sebe,
nikdo nemá právo zneužívat a ponižovat druhé
Přesto jsi mi mnoho bolesti a trápení způsobila,
ňedovolím Ti, abys mě dál zraňovala
Postavit se za sebe, chránit svou duši jsem se naučila,
s nadějí na lepší zítřky i nový začátek odcházím
Přestože jsi mi mnohokrát ublížila,
přeji Ti štěstí, aby jsi svou vlastní cestu k lásce a svobodě nalezla
Míšenko, pokud je tohle "ze života, tvýho"... tak je hoooodně fajn, že bojuješ...a pojala jsi to skvěle. Nevracíš nic zlýho, ale jsi SILNĚJŠÍ... a ona, ať je ta ona kdokoliv, už nemá možnost tě tolik zranit a zasáhnout! Jsi úžasná!
28.08.2023 13:03:02 | cappuccinogirl
kapučínko, tohle ze života mýho a je to pravdivé, moje vlastní sestra mě zneužívala, ani moje rodiče o tom nic neví, je to smutné, ale stalo se to, vše jsem překonala a touto básní jsem to uzavřela, je to doba, na kterou nerada vzpomínám, touto básní jsem to chtěla uzavřít, uzavřít jednu kapitolu mého života
28.08.2023 19:03:29 | Misha