Anotace: :)
Tajemství se v nitru skrývánedbej smutných očíve dvou vždycky lépe bývásvět nás usuší i smočítak užijme si tuto chvílivždyť zítřek možná ani nenívše o čem jsme přesvědčeni bylise jak počasí změní.
..."má milá rozmilá neplakej-život už není jinakej"...;-)není špatný počasí, jen špatný oblečení..užít se dá každý.
29.08.2023 14:58:55 | Marten
Pěkně napsané ďáble :-)
29.08.2023 10:22:06 | kozorožka
děkuji
29.08.2023 10:45:34 | Ďábel sám
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?