Je mi to moc líto. O tom vichru jsem četla na internetu.Oblast mi známá.
Když se láme strom to hodně bolí i zničení úrody z polí.
Silný výstižná text.
Člověk by nad tím brečel, vidouc, že vlastně nemůže nic zvrátit.
29.08.2023 23:40:09 | mkinka