Nepřeju tu nic zlého,
přála bych ti jen,
abys musel čekat.
Přeju ti špatné spoje,
nutné bytí na zastávce,
s mokrými lavičkami.
Přeju ti nekonečno
při nahlížení do zatáčky,
a neplatný jízdní řád.
Přeju ti bezmoc,
když nedorazí nic,
krom chladného větru.
Přeju ti nedočkavost,
aby ses načekal,
jako jsem čekala já.
Přeju ti mít chvíli pocit,
že čas nikdy nezastaví,
ale ty nevíš jak dál.
To je moc dobré.
01.09.2023 21:23:14 | Václav