Láska jsou květy a děti plody
podzim pak s city zametá
umyl jsem dneska celý schody
a by zas čistší byla planeta.
Všechno se v kruhu otáčí
země i naše bytí
láska se z kruhu vytrácí
a zbyde jen živo bití.
Květy jsou jednou za život
se silnou vůní až mámí
teď hledám drobný na pivo
co zítra bude, nemám zdání.
Nehezkej leč pravdivej koment vyťukaj mý prsty. Lepší je život k bytí, než aby byl k zblití...:-(
Ale jedno velký sorry za něj, protože moje nehezký povzdechnutí je napsaný pod moc dobře pojatou a napsanou báseňkou:-)
31.08.2023 10:10:14 | cappuccinogirl