Život je dřina
Vše co doma máme
je podepsáno potem,
velká dřina v životě,
je schovaná za plotem.
Kolik velkých mozolu
popraskalo na rukách,
nedá se to spočítat
prožili jsem je v mukách.
Stálo to však za to,
máme vše co jsme chtěli,
teď jen v klidu odpočívat
a věřit, že nás nic nerozdělí.
V dnešní době je to normální
pořád se někdo rozvádí,
my měli přání jediné
mít v májí vlasy mrazivé.
Jak říká známá, co je s manželem stále: "Když se bavím s kamarádkami, co jsou většinou rozvedené, připadám si divná. "
01.09.2023 12:08:00 | Lighter