Pobýval o šesté ráno ještě na nebi
Demonstroval edémy vzduté své tváře
nebo tělo oděné ve vodní páře
jež je po většinu dne krmeno chleby
Z té potravy rafinované namnoze
vzniká kyprost - přesto jistá podvýživa
Nemohu souvisle spát neboť se dívá
podruhé v srpnu je na noční obloze
Martine, já miluju kostku tvarohu na rozbaleném staniolu a k ní med. Jídávala už jako holka na intru a je to pořád stejně dobrý. Ten nezdravě červený je nej... :)
01.09.2023 17:56:51 | Philogyny
...dávám lehčí jídlo a těžší vycházky...;-)a spím jak zabitej...měsíc neměsíc.
01.09.2023 15:51:29 | Marten
Já už dobrých 8 let v noci tejden před úplňkem a dva dny po něm jenom protivné spaní
Včera jsem byl na procházce navečer a k jídlu jen tvaroh ;)
Nic naplat
Díky bratře v psaní
01.09.2023 16:32:46 | kudlankaW