Anotace: Bohužel mnoho lidí se dostává do problémů díky své neznalosti ...a touží po nečem, na co nemá.
Mámení
Potácela se životem- jednoduchá dívka
toužila, nakupovala, nešetřila, hýřila
a na půjčky s nehoráznými úroky nehleděla
Potácel se životem- muž jednoduchý
utrácel pro city celoživotní úspory
aby pro všechny byl oblíbený.
Když všichni pochopili,
že sami sebe potopili
v čase pozdním…
neštěstím si život zavařili !!!
Není mi do tance
ten co je bez “rance”
Bere si úžer
a lichvář jej dere
Z kůže
Smutné příběhy
02.09.2023 00:46:45 | kudlankaW
Domnívám se , že lichváři v tomto smradlavém kapitalismu jsou všude...Dnes člověk neplatí možná za vzduch, jinak úplně za vše s nehoráznou přirážkou. Díky za komentík.
02.09.2023 08:49:36 | Krahujec