Anotace: ....
Zíral jsem na kdysi, přemýšlel o tomtéž
v mlhavých obrysech
nepoznal, co je lež
pravdu jsem zaměnil, za hříčku se slovy
mít uši jak Lávra
sluší jen oslovi
V mé duši klidno je, nehodlám zabít čas
prožívat prožitky
znovu a stále zas
neslibuj živote, co splnit nedá se
zrození se smrtí
prostě jen střídá se
Parádní kousek psaný člověkem, který zkušenostmi došel k moudrosti...
Skvěle provedeno.
12.09.2023 18:51:31 | Koala
je to velká pravda, ale asi všichni jsme ve světě aspoň na čas v pozici toho osla, jen někdo dýl a někdo kratší dobu... protože životní moudrost a smíření se s tím, co je nezměnitelné... nalézt to v sobě, dopracovat se k tomu, to TRVÁ!!!
02.09.2023 12:05:07 | cappuccinogirl