Jest nanejvýš zřejmé v úporné snaze
pojedu kamkoli - ku Osoblaze
abych tak oddálil stav zvaný strázeň
monology krasořečnictví - fráze
Zas slepě důvěřuji české dráze
navštívím místo kde mi bude blaze
nevznikne pochybnost o mé nižší váze
voda tělo nadnáší - Vivat bazén
Prázdniny končí - přijdu si co blázen
kličkuji před daností - nectím kázeň
naposled dopřeju si slanou lázeň
zítra již přijmu za svou školní bázeň
Jsem poctěna :-) Děkuji za Tvou žertovnou báseň ;-)
Dal sis vodní lázeň
Inspirován vodou
Co nadnáší tělo i ducha
Sepsal jsi vodní báseň :-)
03.09.2023 21:42:50 | kozorožka
Abych si o chvíli prodloužil zdání prázdnin vyjel jsem si naposledy na bazén se slanou vodou
Hned dvakrát !
Brou noc
03.09.2023 22:32:39 | kudlankaW