Anotace: Letošní novinkový textík o jednom letitém stromu, kterého je mi líto ho nechat porazit.A je znám pod jménem koženáč.
Sbírka: Desátá linka
Hezká poklona stromu.
I když to už není jen strom, to už je člen rodiny...
12.09.2023 18:59:26 | Koala
Musela jsem si vyhledat.
Jablůňka.
Jistě i plody své dávala.
Škoda je každého stromu
který léta své místo má
a vzpomínky nám zanechá.
Pěkná báseň, ráda jsem četla. ;)
03.09.2023 19:38:00 | jenommarie
koženáč je jabko mého dětství... děkuju za upřesnění názvu
03.09.2023 17:47:50 | stormeater