Jantar ve sklenicí
Vůbec nepomáhá
Kytarové rify
Pomoc vzdávaj
Tmou se plíží temné běsy
Drápy ostří,
Vědí, že tu nejsi
Slunce sype mráz
Prý dobré jitro :)
A dál už to znáš
Každé ráno zabolí
když lásku svojí ztrátíš.
Chtěla bych tě ochránit
ať RADOST v srdci cítíš. ;)**
Objímám milá Lexi
04.09.2023 12:33:11 | jenommarie
Objímám. Ten smutek cítím i přes monitor. Osamění je těžké i překousnout, že život se točí jiným směrem, jak by si člověk v tu danou chvíli přál.
04.09.2023 09:25:11 | mkinka