Verím, stále verím
našej láske verím
dôveru v nás mám
tak ako dôverujem
keď z útesu zoskočím
že sa lietať naučím
a zacítim
všetky vône slobody-
rozbúrenej rieky,
ihličia
a tohto lesa mlčenie
mi šepne
že možno cítiš...
niečo podobne
túto báseň sme s Yuki napísali spoločne :D
PS. želám vám nádherný deň