Anotace: :)
Život prochází mnoha změnamitak jako boj na tvrdém tatamivždycky však po pádu musíme vstáta svého soupeře milovat.
...měl jsi to dát do kolonky "láska"...;-)tam to platí vrchovatě...
07.09.2023 22:25:27 | Marten
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?