Jenom nerad vynáším brzké soudy
od asfaltu stoupají horké proudy
mám ručník na šíji - zapnutý větrák
to však nestačí když má člověk metrák
Mám tělo nekonfekční velikosti
věřte mi kdybych se co tři dny postil
organismus tomu snadno přivykne
vězte že léta jím jen to nezbytné
Kdysi jsem patříval do řad docentů
přesněji těch osob s vahou do centu!
konec boží... vygradováno, vypointováno... wow
07.09.2023 21:54:56 | cappuccinogirl
Díky vonná kávo kterou v oblibě mám po ránu
07.09.2023 21:56:38 | kudlankaW