Uplynul týden v novém letopočtu
Den za dnem v tichu odchází
Mizejí slova v poznámkovém bločku
Slunce už ráno tolik nemrazí
Sem tam se ve dni najde chvíle
Z níž tvoje jméno nahlas nekřičí
V noci už neběžím ty míle
Co zbývají mi k tvojí náruči
Pořád si říkám, že už tady nejsi,
To aby srdce nepodlehlo iluzím
Do temné noci nevychází Měsíc
A ani já dnes nikam nemusím
Zavřela jsem někam za roletu
Svou lásku k tobě zlomenou
Zítra se vydám cestou nových věků
Do dálky k horám za obzor