Foto kniha
Krásný dárek Ježíškovy
asi také i časový.
Vzpomínky na dobu dávnou
uplynulou co je za mnou.
Překvapení od dcerky
hodně staré momentky.
První pohled obal krásný,
vesnička, foto současný.
Uvnitř archiv stavby naši,
každý rok něco přináší.
I náš archiv rodinný
jimž odbily hodiny.
Také i nás s mladou tváří,
tváří co zde jenom září.
Starost mladých odlehčená,
vždyť jen došlo k změně jména.
Celá naše rodinka,
děti ještě miminka.
Zvířátka co žijí, žili
naši mysl vyčistili.
Změny velké, starší, nové,
u koukání kapesníky papírové.
Kniha krásná, dcerce díky,
hezky schované naše vzpomínky.
Krásně uložené vzpomínky v dárku schované.
08.09.2023 11:15:07 | CULIKATÁ
Díky Culikatá, moje rodina je pro mě a vždy byla pro mě vším. Škoda že jich hodně odešlo nahoru. Moc mi tady chybí
08.09.2023 13:51:26 | Marťas9