Ekologové by se velmi divili
sklidí totiž jiné plody než zasili
centrum města je dnes jako australská buš
přitom v tom nemá prsty ani jeden muž
Kam pohlédnu zřím odstíny vinné láhve
neobyklá zelená - avenue vládne
Přestože jsou ženy teplotami ušlé
lahvově zelená halí jejich mušle