Anotace: Život to je takový záhadný element, který Vás často dokáže překvapit, jestli dobře nebo špatně, to už záleží na okolnostech.
No, zasmál jsme se...a já pořád, proč žádná na moje ruble nechce skočit...:-)
12.09.2023 21:53:55 | o3_gambit
Máš recht, Lenka je nejlepší:-))). Vždycky mě rozesměješ Psavečku, tak mi tím vlastně prodlužuješ život:-)
11.09.2023 16:23:54 | CULIKATÁ
Ještě že existujou holky, co uměj líp plánovat než kdejakej chlap :-)
Toho "kdejakýho" si nevztahuj na sebe, psavče, ty jseš bezva:-)
10.09.2023 16:09:43 | cappuccinogirl
I já rozhodil jsem sítě,
na lásku líčím, čekám,
chytil jsem jen klíště
s boreliozou jsem dál sám;)
Pěkná:)
10.09.2023 15:35:51 | Žluťák