Mysl rozvazuje tkaničky
botičkám fantazie
pokoj přinášejí mi blázni
svěží srdce
jenže svět není léčebna
pokud jednou bude
chci být první pacient.
Hlásím se též...
Trošku kulhám při létání.
***
Na obě dvě půlky.
Když drncám z výšky do údolí.
***
Díky za krásný text.
10.09.2023 20:36:20 | Fialový metal