Konečně chápu,
že to není zlé,
klidně dýchám,
cítím se uvolněně.
Vzorce i zvyky,
chtělo to nové,
trochu povyku
a hodně ticha.
Je až kouzelné,
když nic neschází,
mít dostatek přátel,
nápadů i práce.
Když byla to bída,
a stále marné snahy,
možná jsem nevědomě
jen toužila po svobodě.