V jednom malém městě, v jedné malé ulici,
dva lidé žili, kteří se líbezně milovali
Obyčejní lidé to byli, bez velkého majetku,
ale jejich láska největší poklad byla
Každý den ruku v ruce procházely,
o společných dobrodružstvích snili
Ve chvílích radosti i smutku si oporou byli,
jejich láska pevná a neotřesitelná byla
Jednoho dne se jim malý zázrak narodil,
dítě, které jim ještě větší radost a štěstí přineslo
Byli šťastní, že mohou sdílet svou lásku s ním,
jejich rodina se ještě větší a krásnější stala
Dalším zázrakem bylo, když se rozhodli vzít,
navždy si slíbili zůstat spolu a navzájem o sebe pečovat
Jejich svatební den jako pohádka byla,
plný štěstí, lásky a nekonečného nadšení
A tak spolu žili, plní lásky a vděčnosti,
zázraky se každý den, v každém okamžiku stávaly
Uvědomili si, že jejich láska je dar,
za každý zázrak, který zažili, děkovali
Tak nezapomeňte, že v každém páru je něco magického,
láska, která zázraky dokáže udělat, to je nádherné
Tímto příběhem lásky se inspirujme,
věřme, že i my můžeme své vlastní zázraky zažít
V mnoha párech asi nééé Misho, ale je kouzelné vědět, že takové páry jsou a jsou plné lásky. Přeji moře štěstíčka a lásky se zdravím po celý život. Díky za vás a víru človíčci:-)
13.09.2023 12:42:05 | CULIKATÁ
ano, vím, že v mnoha párech to tak nefunguje, ale v dnešní době je třeba šířit lásku, protože je jí opravdu málo a je především vzácná, děkuji ti za milý komentář a napsala jsi to pravdivě:-)
14.09.2023 05:42:03 | Misha