Společnice s číslem nula
Zdá se to být jednoduché -
opuštěný člověk je číslo liché.
Je u vozu pátým kolem,
rozhovor nahradí monologem.
Když v samotě je jako v stínu,
na slunci hledá svou polovinu.
Samota, ta společnice s číslem nula,
s ní spojit se zkrátka bývá smůla.
Vztah je jak průnik množin dvou,
ke sdílení srdce zvou.
A i když samota je někdy lékem,
každá duše zjihne pod dotekem ...
Přečteno 264x
Tipy 15
Poslední tipující: CoT, IronDodo, Ďábel sám, mkinka, Anfádis, Kaňka, Psavec, CULIKATÁ, Pittoresque, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)