Anotace: Všecko lepší než lhostejnost...
zářijový den s covidem, 13, LP 2023
někdy
tě vážně nenávidím
skoro
někdy
z té vší radosti
si připadám
zamilovaná
někdy
nešťastná, smutná
zoufalství a hněv
někdy
se stačí jen usmát
tohle
všecko každý den
včera, dnes, zítra
řeknu ti
všecko
je lepší než být
lhostejná
k tlukotu srdce
uvnitř mojí duše
kterou jsi svlíkl z kůže
Wow... paráda... amen. Podepisuju každý slovo. Má duše cítí stejně...
13.09.2023 13:55:16 | cappuccinogirl
Lhostejnost ve vztahu....básnička pěkná s pěkným zakončením, ač se smutnou notou:-(
13.09.2023 13:40:33 | CULIKATÁ