Kde jsou ty časy
kam se poděly
zšedly mi vlasy
a je to v prdeli.
Nikdo už nevrátí
co bylo krásný
byli jsme v závrati
jak verše v básni.
....čas rozprostřel svůj háv
a my jsme z toho paf.
Vlasy hnědé zatím. Na neoholeným ksichtu se stříbro začíná nesměle usazovat...
14.09.2023 15:13:35 | Koala
Už si připravuji taky takovou báseň - hlavně se nedostat tam, kde slunce nesvítí:-D pěkná báseň
14.09.2023 10:23:10 | o3_gambit