Konec léta, prázdná pláž
Podzimu již vůbec nic nebrání
Šikmým paprskům nastavuji
Ještě honem svoji tvář
Rozrážím ztichlou hladinu
Za jezerem naproti ve stráni
V zeleň rezavá se vkrádá
Do vlhkosti jemného písku
Mezi stopy racků a labutí
Své bosé nohy lehce tisknu
Z dětství bublá ve mně smích
Na žabky
Sbírám si placaté kamínky
Lovím ze vzpomínek svých
Pětkrát snad poskočí... tolikrát!?
Zatoužila jsem hrát si s tebou
Nehasím zažehlé plamínky
Svou šikovnost zapřel bys jednou
A nenechal bys mě nevyhrát
dojemnost vlhkého písku
17.09.2023 10:20:39 | jort1
Letí to. Dneska žabky a za chvíli budeš na jezeře skákat rittbergery a salchowy... :)
16.09.2023 21:44:32 | Koala
Na žabky ...
Je večer skvělý
Hop a skok
Až do pondělí.
***
Ať se ... ve hře ... daří.
16.09.2023 17:40:27 | Fialový metal