Má to vůbec smysl
prožívat tyhle dny
kdy má vlastní mysl
má sny proradný
co leží jako balvan
na zřeteli mých snů
kdy Boha marně žádám
ať nyní nezhasnu
vždyť mi stále chybí
o co jsem prosíval
však shůry jdou jen sliby
a posilují žal.
Kdo ví, co bude dál.
každý někdy pochybuje, já právě a stále..
16.09.2023 20:45:37 | Starý pes
Dál se všechno změní, odpadne kamení, stačí jen lásku najít ve svém srdci,
podívat se na krásné nebe, chodit často do přírody, nejlépe bos, navázat kontakt se Zemí a napojit se na její krásnou energii, odevzdat jí, co nepotřebujeme a těšit se na to, že změna už se děje.
16.09.2023 20:43:56 | Nona
Ty bys to vědět mohl, ďáblíku...
Na druhou stranu, kdybys věděl všechno, přišel bys o možnost nechat se životem překvapit:-)
Nesmutni, příteli...
16.09.2023 19:12:28 | cappuccinogirl