Anotace: Rád skládám limericky, protože mají pobavit a nehrají si na velké umění.
Žena z Mariánských Hor
hubatá je, samý vzdor
manžel však řemen vzal
řádně ji nařezal
prchla z Mariánských Hor
Jeden mladík z Havířova
chodil s dívkou, ta teď chová
svoje geny předal
když si pozor nedal
smutný chlapec z Havířova
Ještě že jsou ty limericky jenom dva.
Ve třetím by jí přivedl do jinýho stavu a pak ještě zmlátil... :)
Dobrý kousky.
16.09.2023 22:00:19 | Koala