Dost pěkný dílko. A dobře, že je to z archivu.
- jsi vzorově spisovná
- jsi růže
- jsi originál každým coulem
- jsi někdo
17.09.2023 10:17:55 | Koala
ve světě bez přání,
ve světě bez slunce,
kde ty sama připadáš si zbytečná
a nechtěná a nanic...
z takového světa utíkej!!!
Protože nejsi "vadný kus",
ale čím dýl v tom kraji setrváš
tím víc tomu budeš věřit
17.09.2023 08:58:48 | cappuccinogirl