Kam jen hlavu složím
když tu není Tvůj klín
myšlenkami se mořím
a nevím co s tím.
Vyplavaly na povrch
slzy v očích zrozené
nejedná se o podvrh
city jsou mi vrozené.
A tak tu dohořívám
jak vánoční stromeček
do nebe se dívám
jak nějaký blbeček.
Snad smutnění je pouze dočasné
a dřív než stromek pohasne,
naplní srdce žhavou touhou,
protká láskou i noc dlouhou....
Krásný večer, Ďáblíku:)
19.09.2023 22:33:09 | Emily Říhová
Smutné že se nenachází
abys citům průchod dal.
Snad že láska lidem schází
jeden by to vážně vzdal.
Přeji TI ať dnes až půjdeš
zadrhla se na cestě.
Oba měli stejnou touhu
a oslavili vánoce. **
18.09.2023 08:56:45 | jenommarie