Nelidsky lidská
Bylo moc životů
zmařených
umlčené pravdy hlas
Na odpuštění
právě tu
není už čas...
Bože jsme ubozí
naše tvář
strhaná krása
a naše pouta
zařezávají se nám
do masa..
Tak dlouho jsme do tmy plakali
až slzy nám zčernaly
A vzpoura už není
záměr pomsty,
nemusí...
je to čirý život
roztepaná srdce
a ztvrdlé ruce
roztrhají vás na kusy...
Nepříteli
vrať mi ty roky světla
náruče a pohlazení
daleko od pekla
Všechny ty lásky
co mohl jsem prožít
A vlastní cestu
a chuť štěstí v druhých množit...
Přes všechen tvůj přínos
bohužel kde znamenám plus
ty musíš znamenat mínus.
***
Nepřítel je ten kdo ti ukazuje kdo je nepřítel
dá ti zbraň a řekne STŘEL!!
Loutkovodič jak z temných uměleckých děl
peníze a chtíč, je to jediné co měl...
Zajímá mě co je pravda
protože za tu se vždycky krvácí
za tu se příteli trpí
zatímco lháři se opilí potácí...
Přečteno 144x
Tipy 13
Poslední tipující: šerý, martinaV, Anfádis, Psavec, Kaňka, Fialový metal, mkinka, IronDodo
Komentáře (4)
Komentujících (4)