Studentské mládí
Chudí studenti bez gatí
žijí si svou euforii
Studují, kalí a dávají
semestry s odřenýma ušima .
Mnohdy rumy uplácejí profesory
I krásnými okouzlujícími úsměvy
Proplouvají těžkými zkouškami
aby za každou cenu dostudovali.
Ovšem nepochopili, že docílit spravedlivé vědomosti v daném oboru
dostanou pouze ti, kteří si to svou pílí zaslouží.