Čas od časuvše se jevístoprocentněbezcílné
V první cestučlověk vkročídřív než-li serozhlídne
Čas od časuvítr dujesilněji nežvnitřní směr
Silný vítrboty zujecesta tvá všakbeze změn
Tleskám:-)
19.09.2023 23:02:59 | Pittoresque
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?