Anotace: Báseň pojednává o prvním pohledu miminka a matky.
První chvíle nadechnutí,
první objev lidské tváře.
Moje první ohlédnutí,
první kontakt máme.
První hlas slyšel jsem,
úsměv spatřen byl.
Maminka křičí: ,,dejte ho sem",
abych já spokojený byl.
Duha mi svítila na cestu,
déšť, slunce v dáli duha.
Miluju tě chlapečku,
byl jsi moje touha.
vítám Tě na Literu, moc krásně jsi to napsal, je to krásný okamžik, když u porodu mi daly dcerku, hned mi ji položily na hruď, nedá se na to zapomenut, byl to jeden z nejkrásnějších okamžiků v mém životě:-)
23.09.2023 19:57:49 | Misha
Krásně si to popsal, u mě jak jsem rodila syna a dali mi jej hned na mě, tak to byl jeden z nejpěknějšich okamžiku v mém životě. Před 32 lety jsem nevěděla, že se to tak u porodu dělá.
23.09.2023 19:39:03 | Marťas9
Pěkné
23.09.2023 10:42:17 | mkinka
Mockrát děkuji. Našel jsem vaše stránky, když jsme s mou nejlepší kamarádkou četli moji sbírku básniček. Vím, že to není nikterak dlouhé nebo skvělé ale je to má první báseň. A myslím, že je na čase poodkrýt můj bloček.
23.09.2023 10:44:37 | duhovýpanáček