Hádám, že tohle je jen jeden
ze způsobů kterým život zoceluje,
ukazuje lidem co jsou zač
a kam vlastně patří.
Vracím se zpátky,
jako v nekonečné smyčce,
do doby než jsem byla,
kdo jsem bývala,
ale už dávno nejsem.
Už není na co vzpomínat,
věci jsou, jako bývaly dřív.
Sedávám u stolu a učím se,
celý týden se těším,
na starou zatuchlou budovu,
naplněnou uměním a umělci.
Společníkem je mi hudba,
často užívám doplňky stravy,
čím dál víc zapomínám,
ale neztrácím pozornost.
Snažím se dělat to co bych měla,
a mám sklony k pohrdání,
zase jsem přísná a sama.
Čtu další knihu z mnoha,
listuji stránkami sema tam,
možná až příliš přemýšlím,
patří mi všechen čas.