Výročí

Výročí

Anotace: Komentáře prosím do vzkazů, děkuji.


Výročí

33let nejsou jen Kristovy léta,
je to i vztah, jak jeden druhému život proplétá.
Není to diamantová, či zlatá svatba,
přesto vděk, že jsem na něj dosáhla.
Je to někdy těžké, řešit trápení
a nejvíc, když vím, že se nic nezmění.
Vím, vyřešit se nedá, druhá půlka nechce.
Má jiný názor, prý pije jen tak lehce.
Okolí ho vidí, hučí ale do mě,
diví se, že s ním ještě žijí ve společném domě.
Pevně ale věřím, vítězství bude naše,
přece by to nezhatilo, vypití několik flašek.

Autor Marťas9, 25.09.2023
Přečteno 148x
Tipy 10
Poslední tipující: Ďábel sám, Psavec, CULIKATÁ, Ondra, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

i vztahy mají svůj život

25.09.2023 08:36:14 | stormeater

líbí

Přesně tak, někdy jsou komplikované.

25.09.2023 09:01:01 | Marťas9

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel